Pennestreek.nl | Meer weten? Bel Tony Tati: 06 27 24 34 10

Illustrator word je niet, dat ben je.

Mijn 'carrière' begon al op de lagere school, ik tekende wat ik zag en wat ik bedacht. Flora en fauna in al hun verscheidenheid en toen ik later stripverhalen ontdekte was het hek van de dam. Ook de tekeningen van Peter van Straaten duwden me in de richting van dit vak. Of kunst, of ambacht, zo u wilt.

 

Heeft u iets te melden? Dan heb ik me wat te verbeelden!

Ik maak illustraties voor opdrachtgevers met een verhaal of een boodschap. Een tekening is het ideale medium voor datgene wat niet makkelijk in tekst of foto is vast te leggen. Of dat nu de vorm heeft van een artikel, boek, project of een product.

 

Illustraties - serieus, maar graag ook met een knipoog - zijn mijn specialiteit.

Het leeuwendeel van mijn opdrachtgevers vraagt cartoons bij vakliteratuur en tijdschriften, daarnaast teken ik ook veel voor boeken en websites. Wat de opdracht ook is, ik vind het leuk om met tekst, of die nu eenvoudig of complex is, en beeld te stoeien tot een beeld is ontstaan dat de tekst completeert. Met een goede cartoon of illustratie blijft de boodschap of het verhaal beter hangen bij de lezer.

 

Wat maak ik?

Mooie of ‘lelijke’, fijnzinnige, botte, stekelige, behendig alle gevoeligheden ontwijkende, gelaagde, platte, educatieve, mild illustratieve, actuele en hopende, want door de vele stijlen, op tijdloze cartoons. Ik werk veel met potlood en inkt en gebruik daarnaast graag photoshop.

 

Ik werk zowel analoog als digitaal.

Een handgetekend potloodportret om in te lijsten behoort ook tot de mogelijkheden. Verder kunt u me inhuren om ter plekke uw opdrachten uit te voeren. Ik denk mee! Denk aan storyboards, ideeën schetsen, opzetjes voor fotografen of ontwerpers. Ik richt me vooral op redactionele/conceptuele illustraties voor organisaties en bedrijven.

 

Meer 'streken' dan u denkt ...

Pennestreek.nl

Onze voorwaarden

Steenstraat 85 A

6828 CG Arnhem

06 27 24 34 10

KvK: 09 1966 12

BTW.nr. 0 117 67 285-B 01

info@pennestreek.nl

Privacy verklaring >

Pennestreek werkt al naar gelang de soort opdracht samen met specialisten die elk excelleren in hun vakgebied.  Naast het illustreren van on- en offline uitingen, biedt Pennestreek u een palet aan  mogelijkheden waarmee u uw bedrijf en/of organisatie onderscheidend presenteert.  Of het hierbij nu om de decoratie van in- of exterieur gaat, een beurspresentatie of infographic.

 

• Voor tekenklussen op locatie (bijvoorbeeld op een beurs, of bij u) graag tijdig contact opnemen.

Illustratoren hebben auteursrecht op hun tekeningen. Dit geldt (op een paar uitzonderingen na) ook als de illustraties tegen betaling en/of in opdracht van een ander zijn getekend.

 

Het auteursrecht kan in licentie worden gegeven of overgedragen worden aan de opdrachtgever, eventueel onder (financiële) voorwaarden.

 

 

Copyright: Tony Tati / Pennestreek  |  Webontwerp + techniek:          www. stilus-go.nl Tekst: Ton lukassen  |  Editing: www.Tekstmakerij.nl

Copyright: Tony Tati / Pennestreek

Tekst: Ton Lukassen | Editing: www.tekstmakerij.nl

Webontwerp + techniek:         www. stilus-go.nl

 

Tony Tati

Tekst: Ton Lukassen | Editing: www.tekstmakerij.nl